UC Davis Health Consolidates Administrative Offices to Enhance Efficiency and Collaboration

Published 8-4-2020

UC Davis Health will renovate an existing 194,000-sf facility to provide consolidated administrative space in Rancho Cordova, Calif. Designed by Stantec, the $48 million project will enhance efficiency for several operational groups by creating a central collaborative location. Offering flexible workstation environments, focus rooms, huddle areas, conference rooms, and gathering spaces, the building will accommodate employees working in human resources, finance, revenue, information technology, and executive leadership. Constructed in 1998, the structure will be upgraded and renovated to foster UC Davis Health's team-based culture as well as providing flexibility and adaptability to accommodate future growth. The project team includes construction manager McCarthy Building Companies and general contractor XL Construction. LEED Gold sustainable design certification will be sought for the facility, which will also meet the University of California Carbon Neutrality guidelines. Construction is slated to begin in late 2020.